Om oss

Om norsk båt og hytteutleie

Helt siden tidlig 2000-tallet har NBH hatt troen på deling økonomiens framtid og jobbet for å forenkle utleie prosessen. Vi ser et skift i samfunnet der mange ønsker tilgang ovenfor eierskap med bevisstheten om bedre ressursutnyttelse, tid og økonomiske besparelser.

Vi har en visjon om at våre hav og hytte områder skal være til glede for alle medlemmer av samfunnet.

Derfor jobber vi i NBH med å gjøre det så enkelt som mulig.

Hva vi kan tilby! Et norsk ferieliv for alle!

SUPERENKELT

å leie ut med få tastetrykk! Det skal være enkelt å oppleve våre felles, åpne landområder. Ingen flere private båtplasser eller hytteområder som begrenser tilgang, eller mengder av båter som ligger alene i havnen og dupper, og hytter som ikke blir brukt. Det skal være enkelt for alle å oppleve norske ferie omgivelser til en rimelig penge. Det skal være superenkelt!

BÆREKRAFTIG

Vi gjør det enklere å feriere lokalt, slik at man kan velge bort flyreisen. Når hytter og båter blir brukt av flere, skaper vi mer bærekraft rundt i landet. Vi sender en takk til alle båteiere og hytteeier som åpner opp båtene sine for andre som har nytte av det. Dette er bra for både lommeboken og miljøet.

SAMARBEID

Tid og penger skal ikke være til hinder for å kunne oppleve Norsk ferieliv. Det skal finnes noe for alle anledninger, aktiviteter og livsfaser. De flotte ferieområdene våre skal være tilgjengelige for alle som ønsker å oppleve dem.

Høres dette spennende ut? Lei en hytte eller båt av ene våre utleiere umiddelbart!

Ledige båter og hytter

No data was found

Vanlige spørsmål med svar

Du sender inn en enkel henvendelse på hvilken båt/ hytte du er interessert i å leie, deretter tar vi av oss resten og om ønsket kobles du med utleier.

Fyll ut kontakt oss skjema. også tar vi kontakt med deg å registerer båten hos oss.

Du kan selv bestemme hvem som leier utleieenheten din. De sender inn forespørsel som er som en enkel CV, og du godtar eller avslår tilbudet.

Start relativt lavt i pris for å gjøre båten attraktiv på markedet. Gjerne forhør deg med oss om du er usikker.

Vi tar 3% av leieinntektene.

Vi trenger attraktive bilder, størrelse, hestekrefter når det kommer til båt, beliggenhet